Close

GELD = energie = liefde !

Geld is echt zo’n dingetje… je kunt niet zonder, maar je mag er ook niet te veel van vragen (voor je diensten bijv.). Verder zijn er veel bewuste en onbewuste patronen/blokkades die we op geld hebben ‘zitten’.  Bij iedereen misschien net iets anders, afhankelijk van hoe jij bent opgegroeid met of zonder geld.

 

Maar wat als geld ook gewoon energie is? Als geld niets anders is dan een (liefdes)stroom die in en uit je leven gaat, als in een flow? Als geld niets anders is dan een bepaalde waarde koppelen aan iets.
Hoeveel waarde geef jij dan aan jezelf?
Hoeveel waarde gaat er dan je leven uit zonder dat je het door hebt?
Hoeveel waarde is er dan in jouw beurs of op jouw bankrekening?
Is het een vaste pot, waarin je een bepaalde laag hebt zitten die niet mag bewegen? Een manier van veiligheid die je voor je zelf creëert? Of durf je geld helemaal te laten stromen?
Hoeveel waarde geef jij aan je voeding? Mag je voeding wat kosten of moet het vooral goedkoop zijn?
Hoe zit het met jouw geld? Heb je er altijd genoeg van? Heb je altijd tekort? Loopt er ergens geld weg?

 

Ga eens bij jezelf na, wat zie jij in jouw geldstroom? In jouw geldpatronen? Is er een lek? Kijk ernaar en onderzoek het. Is dit lek er nog op andere gebieden? Hoe zou je het willen?

 

Geld is een van de mooie spiegels die we kunnen gebruiken om in te kijken, ze vertellen iets over jou. En beter gezegd nog, we zijn de bron van ons geld.

 

Als je geld gaat leren zien en voelen als energie, kan het je helpen je bewustzijn op meerdere vlakken te verruimen. Als je geld hoog gaat inzetten op waarde, komt het altijd bij je terug.

 

Wil je meer inzichten in wat geld is voor jou? Op hoe je je waarde kunt vergroten naar jezelf? Wil je dit laten weerspiegelen op meerdere vlakken in je leven?
Ik kijk graag met je mee, samen kunnen we onderzoeken welke blokkades en overtuigingen jij nog hebt wat betreft geld. Als de energie in jou kan stromen dan…. Energie = geld = liefde?

 

Wat vind jij? Ik vind het leuk om te weten hoe jij over geld denkt en hoe je ermee omgaat, dus let me know in een reactie hieronder.

 

Liefs Eveline

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *