Close

Vrouwelijke Energie

Vandaag 1 mei… dacht ik na over de afgelopen maand. Ik heb meerdere nieuwe vrouwen mogen ontvangen in mijn praktijk. Stuk voor stuk vrouwen die heel bewust kiezen om weer meer in het voelen te komen. Terug naar de wijsheid van hun lijf. Ze voelen dat wat ze nu doen of hoe ze zich nu voelen, HET niet kan zijn…
Ze verlangen naar meer Zijn in plaats van Doen. Van Hoofd naar Intuïtie.
Precies de processen die ik afgelopen jaren gelopen heb, en waarvan afgelopen jaar NU AL mijn kers op de taart is. En ik ga ervan uit dat het alleen maar nog mooier en grootser wordt!

 

Diepgang en steeds tot de essentie van het leven komen, dat vind ik zooo MOOI!
Zelf word ik steeds uitgenodigd om niet voor (schijn)veiligheid te kiezen, maar alleen acties uit te zetten die ik vooraf voel. Die mijn intuïtie me ingeeft. Mijn leven vraagt van me om steeds een laagje dieper te voelen en te handelen naar dat gevoel.
Dat is niet altijd makkelijk, het is soms verdomde spannend! Het triggert angsten, het laat me zien waar leegte zit of onveiligheid. En dan blijven staan, dan niet kiezen voor wat je met je hoofd zou doen. Nee, vertrouwen op je intuïtie, op je voelen, op je weten.

 

Dit is leven en werken vanuit je vrouwelijke energie. Ik ben een vrouw, die gewend was om vanuit yang naar voren te treden. Altijd in het doen, altijd in het denken, hard werken en niet zo liefdevol naar mezelf.

 

De verdieping in mijn yin kant, mijn vrouwelijke energie, heeft me zoveel meer diepgang en zachtheid in mijn leven gegeven. Dat ik iedere dag dankbaar ben dat ik op dit pad gekomen ben.
Je vrouwelijke, sensuele energie:
ze is zacht,
ze is krachtig,
ze is liefdevol,
ze is de bron van creatie,
ze opent je om te ontvangen,
ze zorgt voor meer plezier en bovenal gemak,

 

Ennnnn JIJ bezit haar! Jij mag haar gaan gebruiken! Jij mag haar gaan voeden! Jij mag haar volop laten stromen!
Dat is hoe je als vrouw mag Zijn, mag werken, mag Ontvangen.
Dat gun ik iedere vrouw!
Je hoeft niet te blijven ploeteren, je hoeft niet harder te werken, je mag terug naar het contact met je lijf en je gevoel. Veel van ons vrouwen zijn het vergeten. Diep van binnen, weet je dat het er is. Je bent alleen nog niet gewend om er contact mee te maken en naar haar te luisteren. Om het toe te laten en om anders te kiezen.
Gun jezelf om het pad van zachtheid en het vrouwelijke aspect in jezelf te voeden.

 

Voel je dat je dat met mij wilt doen, dan ben je heel erg welkom.
Heb je het gevoel dat de workshop reeks ‘Ontwaak de Sensuele Vrouw’ hier voor jou in kan bijdragen? Volgende week vrijdag 10 mei, begint de nieuwe reeks.

 

Stuur me gerust een bericht als je vragen hebt of samen wilt afstemmen.

 

Liefs Eveline

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *