Close

Let’s Manifest!

Gister ontving ik de boodschap ‘Manifesteren’. Ik weet dat ik heel goed kan manifesteren. Ook stond er dat ik deze gave niet alleen voor mezelf mag gebruiken, maar ook om mensen te helpen die nu zichzelf misschien niet kunnen helpen. En ik doe niets liever!
Manifesteren voelt geweldig! Nog meer verrijking voel ik als ik kan delen!

 

Ik weet dingen vaak vroeg van te voren, ik ben een typisch luchttype, en pik als een antenne op uit de energie en van boven.

 

Echter oppikken is niet genoeg, als de fysieke actie uitblijft, gebeurd er niks.
Dan blijft het niet anders dan daarboven hangen, en kun je het niet gronden.

 

We leven hier in de aardse realiteit, jij, ik, wij mensen op deze aarde. Echter als je niet verder durft te kijken dan deze aardse realiteit, dan kun je voelen dat je leven misschien stroef verloopt. Je krijgt niet voor elkaar wat je zo graag zou willen. Je moet voor alles heel veel moeite doen. En je hebt de wens, het verlangen dat alles eens wat makkelijker zou gaan. Je hebt misschien zelfs wel het gevoel dat het leven je tegenwerkt…

 

Niets is minder waar, je bent op aarde gekomen om je grootste potentieel te leven. Alles wat in je zit, MAG je eruit halen. De enige MAAR is, je MAG KIEZEN. Als je niet kiest, gebeurt er niets. Als je niet kiest om in contact te komen met jouw gevoel, jouw richtingaanwijzers, de energie en hoeveel voorbeelden ik nog wel niet kan noemen… dan blijf je jouw leven leiden zoals je het altijd al deed.

 

Energie werkt veel sneller en makkelijker dan onze aardse realiteit.
Kiezen voor wat je energetisch al voelt, of dat wat je diep van binnen weet, of whatever op welke manier het bij jou ook binnenkomt…. Maakt dat er OOK blokkades omhoog komen. Je durft niet, je vindt dat iets niet kan, je bent heel bang, je weet niet hoe, enz enz. Allemaal dingen die ons in de weg staan om te manifesteren wat we eigenlijk willen.

 

Wil jij manifesteren, maar weet je niet hoe? Of ben je het zat dat het zo moeilijk en zwaar moet? Wil je echt weer in contact komen met je diepere essentie en durf je hiervoor te KIEZEN? Ik loop graag mee op je pad.

 

Let’s manifest!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *