Close

Hey, perfect YOU!

Ik zie een patroon in het vrouwelijk schoon in mijn praktijk…

(die natuurlijk allemaal stukken van mezelf laten zien)

Ze hebben allen een ding gemeen.

Ze willen het altijd goed doen, voor IEDEREEN

Ze willen de perfecte vrouw zijn,

De perfecte moeder,

De perfecte werknemer,

Het perfecte huishouden

De perfecte baan.,

Het perfecte inkomen.

 

En allemaal, stuk voor stuk, hebben ze moeite met de liefde voor zichzelf. De ruimte voor zichzelf, de tijd voor zichzelf, hun eigen wensen en verlangens, hun eigen gevoelens en kiezen vanuit dat gevoel. Voor zichzelf zijn ze niet zo… perfect?!

 

Ze hebben het wel, dat gevoel, soms ergens diep weggestopt. Soms wat meer aan de oppervlakte.

 

Alleen het voelen, weten en DURVEN kiezen, is de volgende stap. Uit liefde voor zichzelf. Nieuwe normen en waarden creëren die meestal niet geheel overeenkomen met de collectieve normen en waarden.

 

Door te laten voelen, te integreren in je lijf, ruimte creëren in het lijf door het verwerken en loslaten van oude gestagneerde energie/emoties, maakt dat er beweging kan komen.

 

Soms is er wat fysieke ondersteuning nodig, het gros heeft echter last van mentale en emotionele programma’s die ze niet MEER dienen.

 

Niet meer… want ooit zorgde deze strategieën er juist voor dat je kon overleven. Nu ben je een volwassen vrouw, en zijn deze patronen er nog (vaak onbewust).
Maar wil je overleven?

 

Of leven? Vanuit bewustzijn en liefde voor jezelf kun je kiezen. In een veilige bedding, is opeens veel meer mogelijk dan dat jij ooit voor mogelijk hield. Dan de verhalen die jij jezelf dag in dag uit vertelt… dan jouw (oude) programma’s.

 

Dat is wat we doen, daar mag je de tijd en ruimte voor nemen, voor jezelf. Uit liefde voor jezelf.
De veilige bedding, het vermogen tot niet oordelen over alles wat er naar boven komt, maakt dat die ruimte kan ontstaan. Jezelf vergeven, verzachten.

 

En dan is het prachtig als je een berichtje krijgt van een cliënt, die al wandelend tot inzichten komt.
‘Mijn leven heeft veel meer kwaliteit’, ze zien opeens de stagnerende programma’s bij anderen… En dan komt ergens het gevoel van dankbaarheid.
En als je dat voelt, wil je dat automatisch delen. Heerlijk!
Dankbaarheid is een van de meest intens mooie gevoelens die je kunt hebben.
En dan besef je dat je een stukje rijker bent, een stukje meer jezelf, een stukje meer heel.

 

#dankbaarheid #letthelightshine #spreadthelight #compassie #praktijkcompassie #zelfliefde #healing #EENtherapie #yinyoga #ruimte #liefde #geefhetjezelfkado #jebenthetwaard #altijd #jij #parkstad #kerkrade

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *