Close

Ankh Healing

Ken je de Ankh? Op deze foto zie je mijn 2 Ankhen, speciaal voor mij gemaakt.

 

Van oudsher werd de Ankh gebruikt door de priesters en priesteressen uit Egypte en Atlantis om te helen, te kalmeren en het lichaam aan te zetten tot genezing.

 

Wanneer we mentale, emotionele en/of fysieke klachten hebben, zijn deze terug te vinden in ons energiesysteem. Als we ervan uit gaan dat alles energie is, en wijzelf dus ook bestaan uit energie, kun je ziekte en blokkades dus ook zo behandelen.
We hebben stagnerende energieën, te weinig of te veel energie op bepaalde plekken in ons systeem. Met de Ankh wordt voornamelijk op chakra’s en energiebanen gewerkt. De kracht van magnetiseren kun je hiermee versterken, waardoor de behandelingen dan ook heel krachtig zijn.

 

Tijdens mijn opleiding tot E.E.N. therapeut heb ik zelf ook de Ankh behandelingen ontvangen en leren geven. Het is een prachtig instrument waarmee je diepe processen op gang kunt brengen.

 

Zo kun je bijvoorbeeld je nieren behandelen met de Ankh. De nieren zijn de plek waar veel bewuste en onbewuste angsten zich opslaan, ook van vroeger. Toen ik zelf de nier behandeling ontving, viel binnen enkele uren mijn stem weg! Oude angsten die ik hier had opgeslagen en die mochten transformeren lieten mijn oude blokkades in mijn keelchakra naar boven komen. (Die zich vroeger lieten zien in de vorm van keelontstekingen…)
Zo’n ervaringen heb ik persoonlijk soms nodig om te ‘geloven’ dat er echt iets gebeurd 😉.

 

Zelf ervaar ik bij energetische behandelingen vaak dat er eerst iets opgeruimd wordt, voordat ik me beter ga voelen. Dus in mijn geval voelde ik me meestal niet meteen beter maar kwam dat een aantal dagen later.

 

Soms zie ik het ook bij mijn cliënten. Soms komen ze voor het ene, maar mag er tijdens het behandelen ook iets anders geheeld worden. Zo kunnen ‘oude’ klachten terug komen, (bijv. eczeem) voordat je weer een laagje verder kunt in de heling.

 

Gelukkig reageert niet iedereen zo heftig en kan het ook heerlijk ontspannend ervaren worden.

 

Een energetische ervaring die ik je zou aanraden wanneer je openstaat om (on)bewuste blokkades te helen. En stiekem hoef je er zelf ook nog niet heel veel voor te doen. In het kader van…. Openstaan om te ontvangen 😊!

 

Liefs Eveline

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *