Close

Feminine Flow

Ben jij vrouw?


Ben je je bewust van de mooie eigenschappen die vrouwelijke energie in zich heeft?

Heb jij ruimte voor je eigen flow of zit je vast in patronen zoals de maatschappij deze bedacht heeft?


Onze vrouwelijke energie is iets heel moois. Ze is zacht, invoelend, veranderend, in beweging, schoonheid, ontvangend en nog veel meer. Echter veel vrouwen zitten zo vast in de structuren die van hen ‘verwacht ‘ worden, dat ze volledig meegaan in de mannelijke energiestroom.

Werken van 9 – 17.00uur, koken, opruimen, wassen, slapen en opnieuw beginnen. De weekenden zijn dan voor de overige taken die nog op ze wachten. Het leven voelt als ‘hard werken’.


Ze missen het stuk rust, het stuk ruimte. Je hebt ruimte nodig om in je vrouwelijke flow te kunnen komen. Om de energie die je als vrouw hebt te kunnen gebruiken tot het potentieel waarvoor het bedoeld is.

Je eigen ritme ontdekken, waar word ik blij van, wat geeft me energie. Wat is mijn ideale werkdag, mijn ideale werktijden?
Wanneer heb ik rust nodig, wanneer wil ik even niksen? Zonder ruimte kun je nooit aan deze verlangens tegemoetkomen. Je kunt ze niet voelen, je kunt ze niet volgen.


Je Feminine Flow is zoiets moois en zoiets natuurlijks, en ik zie zo weinig vrouwen die haar durven te volgen.


Eerlijk is eerlijk, het is ook eng om het anders te gaan doen. Al onze overtuigingen en programmeringen die we ons leven lang al voelen, horen en volgen. Maar wat nu als jij gewoonweg niet in dat stramien past?


Wat nou als jouw leven veel makkelijker, zachter en natuurlijker zou kunnen verlopen? Zou jij jezelf dat dan gunnen?

Wat zou je daarvoor nodig hebben?

Wat doe je met schuld en schaamte?

Wat nou, als jij die enorm gevoelige vrouw bent, die gewoonweg niet gelukkig en gezond is, als ze het ritme van de ‘massa’ volgt?

Wat kies je dan?


Ik heb deze processen ook doorlopen, keer op keer een stukje meer in contact met wat goed is voor mij. Steeds een stukje ‘oud’ loslaten. Met pijn en verdriet, maar met zoveel meer opening en ruimte om te worden wie ik in wezen bedoeld ben te zijn.

En ik ben er nog niet… ik loop mijn pad stap voor stap. En ik vraag je lieve vrouw, gun jezelf dat. Word wakker, voel en kies. Pas in de ruimte ontstaan de openingen, om het te zien, om het te voelen. Om je eigen Feminine flow toe te laten en te durven volgen.

Dan ontstaat er vrijheid, gezondheid, geluksgevoelens.


Ik begeleid je graag op dit pad. Ik bied je de veilige bedding om met je angsten en verdriet, te kiezen wat goed is voor jou. Jouw hoogste goed. Niet het goed van de massa.


Voel je dat dit over jou gaat? Ben jij die gevoelige vrouw, die nog rent om te passen in de massa? Voel je welkom, stuur me gerust een berichtje als je vragen hebt en ik beantwoord ze graag!

 


Liefs Eveline 

Geef een reactie