Close

1-op-1 Sessies

In de afgelopen jaren begeleidde ik vele vrouwen in het liefdevoller zijn voor zichzelf en het helen van diepe pijnen en trauma’s. In onze maatschappij, waarin hard werken en ‘sterk’ zijn vooral de norm zijn, lopen steeds meer vrouwen zichzelf stuk.

Ze krijgen burn-outs, depressie of andere ziekten en klachten die zeggen, stop!
Stop met wat je jezelf aandoet en ga leven op een manier die liefdevoller is voor JOU. Voor veel vrouwen is het niet de norm om zichzelf liefdevol en vol waarde te kiezen. Ik zeg bewust kiezen, want ook als je nog niet weet ‘hoe je dat kunt doen’ dan kun je wel zomaar besluiten dat je het waard bent om dit pad te gaan volgen.

Als intuïtieve en gevoelige vrouw, heb je een ander pad te bewandelen dan hoe je het misschien ziet bij het merendeel. Je gaat misschien al minder werken om het ‘vol te kunnen houden’, je plant je dagen en weken misschien al rustiger in, om de ruimte te creëren die je nodig hebt. Je wilt alles doen voor je gezin en de mensen om je heen, maar niet meer ten koste van jezelf.
Dat kan en mag níet meer! Jij hebt jezelf te geven wat je nodig hebt en steeds de bewustere en liefdevollere keuze te maken voor jou.

Diep van binnen voel je ook dat je meer of grotere verlangens hebt, dan die je nu leeft.

Ik vind namelijk dat iedere vrouw het waard is om te leven én werken op haar eigen manier. Een manier die past bij haar, die goed is voor haar en daarmee dus ook voor de mensen om haar heen. Je bent ontzettend waardevol, je geeft ontzettend veel EN dit heb je jezelf OOK te geven. En dat kan!


Misschien weet je nog niet hoe, maar het kan!


Je hoeft niks in te leveren om beter voor jezelf te zorgen. Oude pijnen, overtuigingen die eronder zitten, waardoor je het nog niet doet, mogen geheeld worden. En het mag makkelijker en liefdevoller voor JOU.


Het geloof dat het leven vooral bedoeld is om het fijn te hebben en niet ‘om te lijden’ maakt dat ik een diep vertrouwen heb om dit pad steeds verder te bewandelen.


Steeds meer liefde en zachtheid voor mezelf, steeds meer volgen van mijn intuïtie en gevoel, zij is de enige juiste richtingaanwijzer voor mij.
Jouw intuïtie, jouw verlangens, zij zorgen altijd dat jij de richting gaat kiezen die de bedoeling is voor je.

Je bent hier voor iets groters en toen je ooit daarboven van de wolk sprong, zei je ‘dit wil ik dit leven komen leren en komen uitwerken’. Dit pad níet volgen kost je alles, het kost je je gezondheid, je plezier, je energie.


Ben jij klaar om jezelf de waarde te geven die je verdient?
Oude pijn en overtuigingen te helen die je nog tegenhouden?
Steeds te willen kiezen voor wat WEL mogelijk is?


Wij zijn allemaal onderweg. En ik neem je graag mee op de weg die ik voor je voorgelopen ben.


Jij bent anders.

Jij mag anders.

Jij kunt anders.


Voel jij yes, dit ben ik en dit wil ik. Neem dan contact met me op om de mogelijkheden te bespreken en samen af te stemmen wat past.