ComPassieVol Bewegen - Praktijk ComPassie
eveline@praktijkcompassie.com
Voor een gratis afspraak, bel(+316) 29 20 95 26
Close

ComPassieVol Bewegen

Met liefdevolle aandacht voor jezelf, je lichaam en geest. Je gaat bewust leren ontspannen in je lijf, bewust gebruik maken van je adem.
ComPassieVol Bewegen lessen zijn gebaseerd op Yin Yoga. Een zeer rustige, bijna meditatieve vorm van yoga. Je houdt poses langer aan dan bij andere vormen van yoga. Door zo’n 3-5 minuten in een pose te zijn, kun je leren je spieren te ontspannen en in je lichaam te zakken. Daardoor kom je tot in de stuggere weefsels van je lichaam; zoals bindweefsels, pezen en gewrichten. Plekken waar over het algemeen weinig aandacht naar toe gaat bij (andere) fysieke activiteit. Je ervaart dat er meer ruimte in je lichaam komt, je minder stijf wordt en je energie beter kan stromen.

Na afloop is er gelegenheid tot het drinken van een kop kruidenthee. 

De lessen vinden plaats in kleine groepen op: 
Maandagochtend: 10.00-11.15 uur
Donderdagavond: 20.00-21.15 uur
Vrijdagochtend: 10.00-11.15 uur

Een proefles is uiteraard GRATIS!

Indien je proefles bevalt en je wilt deelnemen, zijn de kosten €10,- voor losse lessen en €37,50 voor een maandabonnement.

Privé Yin Yoga Sessie
Soms wil je niet in een groep deelnemen omdat je meer behoefte hebt aan een 1 op 1 les. Wil jij een compleet afgestemde yin yoga les omdat je een specifieke vraag/probleem hebt, dat kan! Laten we samen afstemmen waar voor jou de focus mag liggen en ik nodig je uit voor een 1-1 Yin Yoga sessie.

De kosten a € 50,- van de privéles zijn inclusief een gezamenlijke afstemming vooraf (skype/telefonisch).

Contact