Close

Mastermind Membership

In een besloten online omgeving facilitair ik een mastermind membership Een plek waarin ik je meeneem in ALLES dat belangrijk is als je als vrouw het leven vóór je wilt laten werken.

Alles wat je nodig hebt om als intuïtieve vrouw meer en meer te gaan kiezen voor wat goed is voor jou.

Meer liefde en zachtheid in alles wat je doet, voor jou. Het leven meer en meer leiden op een manier, die goed is voor JOU. Een manier van leven EN werken die goed is voor jou.

Ik geloof er zó in dat het leven vooral bedoeld is om het fijn te hebben en te genieten. Ondanks alle ‘zware of donkere’ stukken die daar bij horen, is dat altijd de drive geweest om door te gaan. Steeds te voelen, wat klopt voor mij en wat klopt niet (meer). Het is een altijd in beweging zijnde reis, die we te maken hebben.

Jij loopt jouw unieke levenspad en maar 1 iemand weet wat het is beste is voor jou en dat ben JIJ.

Je intuïtie en gevoel wijzen je hierbij de juiste richting.

Om hierin steeds een dieper vertrouwen te voelen en draagkracht te ontwikkelen, kan het ontzettend helpen om je te omringen met vrouwen die net zo zijn als jij en een coach te hebben die dit pad net wat verder heeft bewandeld dan jij.

Dat gun ik iedere vrouw die zich verder wilt ontwikkelen en zichzelf meer liefde, plezier en waarde gunt.

Het membership zal plaatsvinden in een besloten Facebook groep.

Hierbij ontvang jij maandelijks:

Een membership sluit je af voor de duur van een jaar. Waarom een jaar?
Ik vraag een groot verlangen, commitment en drive (vanuit zachtheid en zelfliefde) van jou, zodat je ook echt gaat staan voor JOUW verlangen en leven. Wil je groeien, verlangens waarmaken en méér leven vanuit intuïtie en gevoel, zul je daar bewust aandacht voor mogen hebben en je verantwoordelijkheid voor mogen nemen.
Uit mijn eigen ervaring weet ik dat het enorm helpt, wanneer je meegenomen wordt in de ‘hogere’ energie van de ander. Als je input krijgt waarmee je aan de slag kunt. En dat je altijd iemand hebt die voor je klaarstaat als het zelf even niet meer weet. Je laten dragen als vrouw, is misschien iets dat je niet geleerd hebt, maar dat mag je jezelf gunnen.

Want ja, met groei komen ook ongemakken en saboteurs naar voren, die voor je verlangens gaan staan. Samen, gedragen in een groep, geeft dat een veilige bedding waarnaar je altijd terug kunt.


Investering : €50,- per maand


Ben je lid van de Mastermind dan ontvang je tevens ook alle online programma’s die tijdens die periode gefaciliteerd worden. 

VIP editie

Mastermind Membership PLUS een maandelijkse live call me mij van 30 minuten, zodat je doelgericht en sneller stappen kunt zetten en je ook 1-1 begeleiding hebt voor de moeilijkere stukken.

 

Investering: € 150,- per maand

 

Pay in Full : 1500,- i.p.v. 1800,-!!