Close

Over Mij

Als vrouw met een bepaalde gevoeligheid is mijn levensweg om steeds bewust en steeds liefdevollere keuzes te maken voor mij.

Steeds goed voelen wat past en niet meer past. Voorbij alle angsten, triggers en (oude) pijnen die dat omhoog doet brengen, is dat volgens mij de weg die je steeds te lopen hebt.
Ik geloof dat iedereen hier is met een reden, je hebt hierin je eigen pad te bewandelen. Ziekte, klachten en je niet goed voelen, zijn voor mij steeds de richtingaanwijzer waar er weer verdieping gevraagd wordt. Waar mag het weer liefdevoller en meer passend bij hoe ik nu ben en hoe ik nu wil zijn.

 

We hebben allemaal bepaalde verlangens en bepaalde dromen. Ik geloof ook dat we die verlangens niet voor niks voelen. Als je iets voelt waar je van droomt, is het namelijk voor jou de bedoeling die richting te gaan volgen. Anders zou je het simpelweg niet verlangen.

 

Jarenlang was zelfliefde en van hoofd naar lijf gaan steeds mijn verdieping. Dat is ook wat de vrouwen die bij me komen, leerden. Van hoofd naar gevoel. Meer zachtheid en liefde voor zichzelf, waardoor er heling kan plaatsvinden.

 


Echter met alleen zachtheid en liefde kom je er niet. Er is namelijk ook iets dat je ziel wilt, iets dat jij hier komt neerzetten op aarde. Als je daarin niet doet wat je te doen hebt, en jezelf bijvoorbeeld (te) klein houdt, zorgt dat ook voor ziekte. Je vuur slaat naar binnen.

Ook het deel gerichte actie nemen, heb je als vrouw te doen. Maar dan wel geheel op de manier die past bij jou. Vanuit vrouwelijke intuïtie, meer gemak, meer plezier en meer liefde voor JOU.

Ik geloof er namelijk ook in, dat het leven niet is om te ‘lijden’. Ondanks dat we allemaal onze ‘zware’ stukken hebben, is het leven toch vooral bedoeld om leuk te zijn, nietwaar?
Dat is mijn drive om ook steeds mezelf dat meer en meer te gunnen.

 

Dat is ook de weg, die ik voor de vrouwen die bij mij komen, voorloop.

 

Als vrouw, leer je van andere vrouwen. Zo zorg ik steeds dat er een coach naast mij loopt om liefdevollere keuzes te maken voor mij. Zij die al is, daar waar ik naartoe wil. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen. Sterker nog, bepaalde dingen kun je niet alleen doen. Je hebt iemand nodig die het al in haar energie bij zich draagt. Die jou helpt bij het dragen van de ‘zwaardere en donkere’ stukken.

 

Als vrouw die gevoelig is, heb je je intuïtie te volgen, omdat zij de juiste richtingaanwijzer is voor jou. Zij is jou innerlijk kompas, dus je mag leren haar te horen, te voelen en te volgen. Met steeds meer zelfvertrouwen, eigenwaarde en liefde voor jezelf.

 

Afgelopen jaren volgde ik verschillende opleidingen, cursussen en verdiepingen die steeds zorgen voor mijn eigen groei. Een combinatie hiervan heeft gemaakt tot waar ik nu ben en waar ik nu sta, en leidt ook tot de therapie en coaching die ik nu inzet voor de vrouwen die bij mij komen.

 

Ik richt mij specifiek op vrouwen, omdat vrouwen nou eenmaal iets anders in elkaar zitten dan mannen. Dat neemt niet weg, dat de weg die ik hierboven beschrijf, niet ook voor een man zo kan zijn.

Heb je vragen aan mij, of ben je benieuwd of ik iets voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met me op. Ik vertel je graag meer.
Ik geniet het meest van de groei die ik zie bij mijn cliënten, dit werk, dit leven is mijn weg en mijn passie. Met ComPassie voor onszelf en de juiste liefdevolle acties die daaruit volgen, komen we een heel eind.

 

Liefs Eveline

Eveline van der Veen